Voor de romantische zielen
Laat ons u in de watten leggen op 13 en 14 februari.
Boek dit heerlijk Valentijnsmenu en geniet in alle rust op uw kamer.
Private dining menu
Tartaar van Sint-Jakobsnoot | vanille
Bonbon van geitenkaas en meesterham
Voorgerechten
Bekegemse foie gras | brioche | vijgenconfituur
Canneloni van gerookte zalm | krab
Pittig slaatje met gerookte eendenborst | Keiems bloempje | walnoten
Gepocheerde oester | haringeitjes | komkommer
Hoofdgerechten
Huwelijk van Noordzee delicatessen:
-Zalm in een krokant jasje
-Kabeljauw op lage temperatuur
-Op vel gebakken goudbrasem
-Romig schaaldierensausje
-Risotto paëlla style
Sensuele samensmelting van framboos en crème brûlée vergezeld van roze bubbels
Prijs: 85 euro per persoon
Tip:
Wenst u champagne, chocolade, bloemen of rozenblaadjes op de kamer?
Deel het ons mee en wij zorgen ervoor.