Valentijn

Voor de romantische zielen

Laat ons u in de watten leggen op 13 en 14 februari.

Boek dit heerlijk Valentijnsmenu en geniet in alle rust op uw kamer.

 

Private dining menu

Tartaar van Sint-Jakobsnoot | vanille

Bonbon van geitenkaas en meesterham

 

Voorgerechten

Bekegemse foie gras | brioche | vijgenconfituur 

Canneloni van gerookte zalm | krab

Pittig slaatje met gerookte eendenborst | Keiems bloempje | walnoten

Gepocheerde oester | haringeitjes | komkommer

 

Hoofdgerechten

Huwelijk van Noordzee delicatessen:

-Zalm in een krokant jasje

-Kabeljauw op lage temperatuur

-Op vel gebakken goudbrasem

-Romig schaaldierensausje

-Risotto paëlla style 

 

Sensuele samensmelting van framboos en crème brûlée vergezeld van roze bubbels

 

Prijs: 85 euro per persoon 

Tip: 

Wenst u champagne, chocolade, bloemen of rozenblaadjes op de kamer? 
Deel het ons mee en wij zorgen ervoor.

Bekijk alle arrangementen

Follow us!

Blijf op de hoogte